Kreslo Ton Brusel "Špagety s kečupom"

399 EUR

kód produktu: KR-03-2016

rozmery: V 82 cm, Š 59 cm, H 78 cm
počet kusov: 1

stav: Predané
obdobie: Brusel

Máte záujem?

Zaujal vás tento produkt?

Kreslo Ton Brusel "Špagety s kečupom"

KR-03-2016

Prosím vyplňte svoje kontaktné údaje.
Budeme Vás kontaktovať v najbližšej dobe.

Zrušiť

Potvrdzujeme prijatie nezáväznej požiadavky

Kreslo Ton Brusel "Špagety s kečupom"

KR-03-2016

Meno:
Telefón:
Email:
Poznámka:

V čo najbližšej dobe sa s Vami spojíme na uvedených kontaktoch.

Späť na stránku

Ďalšie z našich kresiel, tentokrát z výroby firmy TON v Bystřici pod Hostýnem, vyniká nezvyklým tvarom područiek, ktoré sú jeho hlavným poznávacím znamením. Kreslo patrí k veľmi vydareným dizajnovým kúskom takzvanej éry „Brusel.“

Tá sa začala na celosvetovej výstave EXPO v Bruseli, kde bola v roku 1958 práca umelcov a dizajnérov z Československa niekoľkonásobne ocenená hlavnými medailami. Potvrdilo sa, že československý dizajn i v celosvetovej konkurencii stále patril na predné priečky.

Područky z  bukového dreva akoby levitovali vo vzduchu vďaka kovovým spojom, ktoré plynule prechádzajú v bukové podnožie. Drevené časti sme zbrúsili a ponechali sme im prirodzenú farbu. Následne sme ich naolejovali, čím ešte viac vynikla nádherná kresba bukového dreva. Nakoniec bolo kreslo ešte doleštené prírodným voskom. Kostra kresla bola spevnená novými popruhmi a doplnená novým výplňovým materiálom. Pri výbere látky sme sa rozhodli pre výrazne pestrofarebný vzor, ktorý dopĺňa farebnú jednoduchosť samotnej drevenej kostry. Látka je talianskej výroby a vyniká dobrým oderom v Martindale a vysokým podielom bavlny.

Mohlo by vás zaujímať

Čo sú cookies?

Textové súbory, ktoré internetové stránky ukladajú na váš počítač, alebo na mobilné zariadenie v okamžiku, kedy tieto stránky začnete používať. Stránky si tak na určitú dobu zapamätajú úkony, ktoré ste vykonali a preferencie ( napr. prihlasovacie údaje, jazyk, veľkosť písma a iné ), takže tieto údaje už nemusíte zadávať znovu a preskakovať z jednej stránky na druhú.

Ďalším používaním týchto stránok vyjadrujete súhlas s ukladaním súborov cookies. Viac informácií Menej informácií